Träning för barn och ungdomar

Som förälder eller idiella ledare kan det vara svårt att veta hur man ska träna barn och ungdomar. I synnerhet de prepubertala ungdomarna. Jag erbjuder kontinuerlig träning i kombination med utbildning.

GENOMFÖRANDE

Söker din förening hjälp med hur ni ska utveckla träningen och se till så att ni gör rätt utefter ungdomarnas ålder. Jag ser till så att träningen bedrivs korrekt. Dessutom lär jag ut belastning och teknik så att ni med trygghet kan träna era ungdomar vidare.

Styrketräning

Styrketräning bör implementeras i träning redan vid ung ålder. Hur träningen genomförs anpassas efter ålder, mognadsgrad och utövarens teknik. Det är viktigt att påbörja styrketräning tidigt för att bygga muskelmassa, utveckla rörlighet och lära kroppen att tåla stegrande träningsdoser.

SÅHÄR GÅR DET TILL

Jag använder en tjänst som heter Sideline XPS. Detta verktyg finns som app till smarta telefoner och gör det enkelt för er som kunder att logga in på appen se vilken träning som gäller för dagen. Jag behöver därmed inte närvara på era träningspass utan kan efter ett första möte ordinera träningen online via text och video. Systemet är mycket enkelt att använda för er som kunder.

SÅHÄR GÅR DET TILL

1

NI får en varsin inloggning till Sideline XPS

2

Träningsprogrammet innehåller tre pass/vecka och förnyas varje månad

3

Video och text finns för varje övning i programmet

4

Faktura skickas månadsvis

Barn och ungdomsidrott
Gör rätt från början
199 kr

Priset omfattar en person en månad

Passar föreningar och klubbar, minimum 10 personer

KONTAKTGenom att använda detta formulär samtycker du till lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.