Personlig träning

Passar dig som motionär, grupp eller idrottare oavsett nivå

För dig som vill utvecklas

Jag har lång utbildning in träning, kost och hälsa med erfarenhet av att jobba både med idrott på högsta olympiska nivå och motionärer. Söker du hjälp att utvecklas som person, oavsett om det handlar om hälsa eller målet att förbättra tiden på den där löptävlingen eller belastningen på skivstången i gymmet är detta valet för dig. Jag lär dig träning och du utvecklas!

Styrketräning

Oasvett om du är ung eller gammal så är styrketräning något för dig. Alla gynnas av att belasta kroppens muskler. Desto tidigare du börjar, desto bättre! Styrketräning bör implementeras i träning redan vid ung ålder. Hur träningen genomförs anpassas efter ålder, mognadsgrad och utövarens teknik. Det är viktigt att påbörja styrketräning tidigt för att bygga muskelmassa, utveckla rörlighet och lära kroppen att tåla stegrande träningsdoser.

Konditionsträning

Syftet med konditionsträning är att stärka upp hjärtat förmåga att pumpa ut blod, anpassar musklerna så att de arbetar effektivare med syre och att höja sin mjölksyratröskel. Intervallträning, långdistans eller fartlek är också benämningar som ofta hörs i samband med konditionsträning. För de allra flesta kan det vara svårt att lägga upp träningen så att man maxar sina förutsättningar och utvecklar varje del. Jag applicerar olika fysiologiska metoder för att säkerställa att man arbetar med varje del och har god erfarenhet av att själv bedriva konditionsidrott.

SÅHÄR GÅR DET TILL

1

Kontakta mig via formuläret nedan

2

Tillsammans kommer vi överens om en plan för din träning

3

Jag utarbetar ett träningsprogram anpassat efter dina mål

4

Uppföljning efter träningsprogrammets slut

Personlig träning
För dig som vill utveckla din träning
699 kr

Priset omfattar arvode per timme

KONTAKTGenom att använda detta formulär samtycker du till lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.